Prednáška - Pravý zmysel farieb

24.10.2012 09:54

Pravý zmysel farieb a ich jednoduché využitie na zvládnutie každodenných stresov, vedomé nastavenie nálady, pocitov pomocou farieb a lunárneho cyklu.

    V každej chvíli života žijeme nejaký pocit. Kľúč k šťastnému životu je vedieť si vedome nastaviť pocit, ktorý chceme žiť. Dlho sme žili v pozícii obeť pocitov! Teraz však vieme nájsť cestu von. Aj keď sa nám, kvôli rôznym stresom, dá len ťažko emocionálne nacítiť do príjemného pocitu, predstava určitého farebného odtieňa v nás želaný pocit vyvolá.

    Ak s týmto farebným odtieňom pracujeme ráno – večer, počas tridsiatich dní sa v nás daný pocit ustáli natrvalo. Táto terapia farbami je rýchlo účinná, práve preto, že je taká jednoduchá.

    Rozdiel medzi klasickou psychológiou a farebnou terapiou je v čase. Klasická psychológia dokáže spracovať rôzne bloky a  problémy dlhodobou komunikáciou s klientom, pozorovaním a skúmaním. .

    Pri farebnej terapii sa nerozoberá klientová minulosť. V prítomnom okamžiku sa začína s dotyčným priamo pracovať prostredníctvom farieb na harmonizácii srdečnej úrovne, vyrovnáva sa pravá a ľavá hemisféra, rovnomerne roznesieme energiu v chrbtici. To všetko dáme do rovnováhy, uzmierime jednotlivé aspekty v nás a vyrovnáme so zemou a vesmírom.

    Veľmi dlho sme boli zvyknutí sa duševne vyvíjať (čistiť) cez utrpenie, bolesť, strach. Teraz to vieme spraviť priateľstvom, láskou, a pokojom.

 

    Všetci, ktorí sa k nám chcete pripojiť na tejto ceste mieru a harmónie, ste srdečne vítaní. S Hyacintou pripravujeme tiež seminár Automatická kresba pre dospelých a pre deti. Okrem iného sa Hyacinta venuje výkladu kariet a numerológií na zistenie blokov a ich následné odblokovanie, robí rodinné konštelácie, pri ktorých uzmierite svoje tri aspekty - žena, muž a dieťa, ktoré sú ukotvené v každom z nás a dostanete ich do rovnováhy.

    Nie je lepšej terapie ako dotykom. Preto Hyacinta robí veľa odblokov masážami.

     Je možné dohodnúť si s Hyacintou osobné stretnutie, pri ktorom sa bude venovať vášmu konkrétnemu problému, na čísle 0911 972 910, alebo priamo u nás v čajovni.